Filtrering av moduler

Når man setter opp et nyhetsbrev eller en PURL i isave.DIALOG får man over hver modul tilgang til å koble modulen til et filter. Det vil si at du kan sette opp et nyhetsbrev eller PURL, men filtrere hvilke kontakter som skal få se hvilke moduler. Det er altså slik man segmenterer slik at ulike kontakter får varierende innhold som er relevant for seg.

Slik filtrerer man en modul
1. Over modulen finner man et ikon som ligner på en trakt. Trykk på denne.

Bilde som viser filter-ikonet

2. Det vil da komme opp et redigeringsvindu hvor man kan legge på et filter på modulen. F.eks at denne modulen skal sendes til alle som jobber i firmaet Isave AS. (Eller alle som ikke jobber i Isave AS osv).

Dermed kan man f.eks filtrere nyhetsbrevet eller PURLen slik at ulike firmaer får ulike epost med sin relevante informasjon.

Filtrering av moduler

3. Det finnes uendelig mye en kan filtrere på.

Øverste valget gir deg muligheten til å velge et spesifikasjonsfelt for kontakt og filtrere på dette. Les mer om å opprette spesifikasjonsfelter.

Midterste valget gir deg muligheten til å velge et allerede eksisterende filter. Les mer om å opprette filtere.

Nederste valget gir deg muligheten til å opprette filtere basert på ”brukermønster” som åpnet et tidligere nyhetsbrev, åpnet en lenke i et tidligere nyhetsbrev, bounce, lead score osv.

Opplever du problemer med filtering av moduler, ta kontakt med oss i Isave AS, så hjelper vi deg gjerne!

Relaterte lenker:
Lage en eDM
Lage en PURL
Opprette spesifikasjonsfelter
Opprette filtere

Rate This Article

(102 out of 187 people found this article helpful)

Leave A Comment?