Ordreoversikt

Under system-innstillinger og ordreoversikt kan man få en oversikt over alle ordre som er sendt fra isave.DIALOG.

Klikk på Ordreoversikt

Merk! Bare administratorer av isave.DIALOG har tilgang til ordreoversikt.

Grensesnitt
Hver ordre gis en ordreid som det kan refereres til på forskjellige stadier senere. Man får informasjon om firma og produsent som forteller hvem som eier jobben og fra hvilket firma. Det viser også eksakt dato og tid ordren ble bestilt.

Grensesnitt for ordreoversikt

Detaljer for ordren
Dersom man trykker på ”detaljer” på en ordre vil man få opp nødvendig informasjon om denne ordren. Som leveringsdetaljer og fakturadetaljer. Man kan herfra også sende en ordrebekreftelse til en epost man selv legger inn.

Ved å trykke på ”download all” kan man laste ned PDF-dokumentene som er sendt. Denne PDFen er normalt stilt inn som en lavoppløst fil, og bildene har ikke er så god kvalitet, men disse er bare til forhåndsvisning.

Visning av en ordrebekreftelse

Ordre som skal sertifiseres
I noen tilfeller vil man komme over ordrelinjer som er oransje. Dette betyr at ordren venter på å bli godkjent/sertifisert. Les mer om sertifisering.

Ordre som venter på å bli sertifisert

Hvis man vil godkjenne ordren kan man gå på detaljer for ordren og trykke på ”certify order”. Sjekk selvfølgelig først at ordren er ok, og kan godkjennes. Når ordren er blitt godkjent vil knappen endres til ”the ordre was certified”.

Sertifisere en ordre

Ordren er sertifisert

Så lenge ordren ikke er godkjent enda, vil det være en ”slett ordre” knapp (Svensk = Radera order). Denne vil bli borte når ordren godkjennes.

Har du problemer eller spørsmål rundt ordreoversikten, ta kontakt med oss i Isave AS, så hjelper vi deg gjerne!

Relaterte lenker:
Sertifisering
Ordre-epost til leverandør
Bestille printprodukter

Tagged:

Rate This Article

(123 out of 209 people found this article helpful)

Leave A Comment?